Μετά το τέλος του αγώνα ,ο κύριος Ανδρέας Καρανάσιος  (προπονητής του Αχιλλέα Τριανδρίας) καθώς και ο Ηλίας Ζωμένος (προπονητής της Α.Ε Ευόσμου) προχώρησαν σε μερικές δηλώσεις σχετικές με τον αγώνα, την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και τις εμφανίσεις των ομάδων τους.

Οι δύο προπονητές ρωτήθηκαν για την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες τους αλλά και για το αν θεωρούν πως το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στην εμφάνιση τους. Μετά το τέλος της συνέντευξης αντάλλαξαν ευχές σχετικές με την νέα χρονιά.

Τόσο ο κ. Ζωμένος όσο και ο κ. Καρανάσιος συμφώνησαν πως επρόκειτο για ένα όχι τόσο καλό ποιοτικά αγώνα, δεδομένης της πρεμιέρας και πως οι δυο ομάδες δεν παρουσιάστηκαν όπως ήθελαν. Ο Ζωμένος τόνισε πως ήταν σημαντική η απώλεια του Γιώργου Σαμπιασβίλι ο οποίος την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής λόγω μιας ενόχλησης που αισθάνθηκε. Από την άλλη ο κ. Καρανάσιος εξέφρασε με την σειρά του την άποψη πως για αυτόν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

 

Παρά το γεγονός πως η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου είχε μαγνητοσκοπηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι δυνατή η προβολή της.