Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα πρέπει να φανούμε αισιόδοξοι και να προγραμματίζουμε τόσο το δικό μας μέλλον όσο και των παιδιών μας. Η ακαδημία μας για πρώτη χρονιά το φετινό καλοκαίρι θα συμμετέχει στο camp ποδοσφαίρου της ‘‘Happy Days’’ στη Χαλκιδική, μαζί με άλλες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα. Η πλατφόρμα του Ο.Α.Ε.Δ. για τους ενδιαφερόμενους έχει ήδη ανοίξει από τις 17/03 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 31/03 για την υποβολή των αιτήσεων.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στο site του Ο.Α.Ε.Δ.:

http://www.oaed.gr

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ακαδημία μας αφορά την περίοδο 16/06-23/06 και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους δικαιούχους των ταμείων (μητέρα ή πατέρας).

Αναλυτικά ακολουθεί η λίστα που αναγράφει το ποιοι δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή, ανάλογα αν εργάζονται ή είναι ασφαλισμένοι στα παρακάτω:

ΟΑΕΔ (πρόγραμμα για ανέργους και χαμηλόμισθους):

ΔΕΗ / Ε.Υ.Α.Θ / ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ ΕΟΠΥΥ/ ΕΟΤ / ΕΤΕΑ / ΕΦΟΡΙΑΚΟ / ΟΑΕΔ (μόνο υπάλληλοι) / Ο.Π.Ε.Κ. Α / Ο.Α.Σ.Θ. / ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ / ΟΛΘ / ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ / ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΚΑ:

ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ / ΟΑΕΕ / ΟΓΑ / ΤΑΝΠΥ / ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ / ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ / ΤΑΜΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ / ΤΣΑΥ / ΤΣΜΕΔΕ / ΤΥΔΚΥ / ΙΚΑ / ΤΑΠΕΜ / ΤΑΠΟΤΕ / ΤΑΣ / ΤΑΞΥ

Όσοι δεν ανήκουν στα παραπάνω, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση, ή υποβολή συμμετοχής στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πωγωνίδης Παντελής: 6974289778

Αραμπατζής Γιώργος: 6979907731

Happy Days: 2371098419

Ας γνωρίσουμε τις παιδικές κατασκηνώσεις ‘‘Happy Days’’:

Η κατασκήνωση ‘‘Happy Days’’ βρίσκεται στο Βατοπέδι, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Η κατασκήνωση διαθέτει ένα συγκρότημα με αθλητικές εγκαταστάσεις αγωνιστικών προδιαγραφών και σύγχρονα ευρύχωρα σπιτάκια. Η θάλασσα όπως προαναφέραμε βρίσκεται δίπλα στο συγκρότημα και η πρόσβαση γίνεται με την πεζογέφυρας που τα συνδέει. Πέρα των άλλων η κατασκήνωση διαθέτει προγράμματα στη θάλασσα, δημιουργικά παιχνίδια, extreme sports, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, αθλήματα και φυσικά προπονητικό camp και τουρνουά μεταξύ των ακαδημιών. Υπάρχει καθημερινό πλήρες και σταθερό γεύμα για όλα τα παιδιά, ενώ ταυτοχρόνως εγγυάται για την ασφάλεια των παιδιών σας, φυσικά πάντα με την βοήθεια των προπονητών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί το επίσημο siteτης κατασκήνωσης:

https://www.happydays.gr/sites/default/files/HappyDaysEntypo2018.pdf