Με το εντυπωσιακό 6-0 οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου πήραν την πρόκριση απέναντι στον ΜΑΣ Αγχιάλου, περνώντας στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί απέναντι στην ομάδα μας. Στο 25’ ο Νίκος Πατελάκης με ένα κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0. Το δεύτερο τέρμα δεν άργησε να έρθει καθώς μόλις 2’ αργότερα ο Μιχάλης Τασουλίδης με μια προσωπική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Ντέιβις Κουλλάκου στο 33’ με ένα δυνατό σουτ λίγο πιο κάτω από το κέντρο έκανε το 3-0 και 1’ πριν να συμπληρωθούν τα 45’ του πρώτου ημιχρόνου ο Κωνσταντίνου σε μια προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του, πέτυχε ένα αυτογκόλ με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πάει στα αποδυτήρια με διαφορά τεσσάρων τερμάτων.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής της ομάδας μας Βασίλης Σταυριανίδης προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Ο Βασίλης Καμήλιαλης πολύ νωρίς στο 48’ έβαλε και αυτός ο όνομα του στην λίστα με τους σκόρερ κάνοντας το 5-0. Από πλευράς φιλοξενούμενων στο 66’ ο Φαρμάκης με ένα σουτ προσπάθησε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα ώσπου 2’ αργότερα στο 68’ ο Βαγγέλης Αθανασιάδης που ήρθε από τον πάγκο έγραψε το τελικό 6-0. Ο Ντουμούζης στο 75’ έχασε μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει για την Αγχίαλο.

Σκόρερ:Πατελάκης (25’), Τασουλίδης (27’), Κουλλάκου (33’), Κωνσταντίνου (44’, αυτογκόλ), Καμήλιαλης (48’), Αθανασιάδης (68’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Μαντζανάκης, Κωτσούλας, Ζοσιμίδης, Χατζηαϊβάζογλου, Ζαχαράκης, Πατελάκης, Κουτκουδάκης, Κουλλάκου, Παπαδόπουλος, Τασουλίδης, Καμήλιαλης

ΑΛΛΑΓΕΣ: Γαλάνης(Παπαδόπουλος) 46’, Τσιμπέρης(Τασουλίδης) 46’, Μιχαλάκος(Πατελάκης) 46’, Αθανασιάδης(Ζοσιμίδης) 58’

ΜΑΣ Αγχιάλου:

Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κοσμίδης, Παπαγεωργίου Ζ., Ιωαννίδης, Ζαραρής, Λάτο, Ντουμούζης, Φαρμάκης, Σαράντης Α., Vladi

ΑΛΛΑΓΕΣ:Σαράντης Δ.(Σαράντης Α.) 53’, Δούπας(Κωνσταντίνου)58’