Όπως φάνηκε ο 2ος γύρος για τις Ελπίδες δεν ξεκίνησε όπως περίμεναν καθώς μέτρησαν 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Από το σημερινό παιχνίδι όμως κατάφεραν να φύγουν νικητές με σκορ 0-3 φτάνοντας έτσι τους 31 βαθμούς…και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν τον έλεγχο από την αρχή και δεν απειλήθηκαν σημαντικά.

Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας η ομάδα μας με ένα ωραίο σουτ του Τασουλίδη στο 15’ που κατέληξε σε κόρνερ προσπάθησε να απειλήσει δείχνοντας να ελέγξει τον αγώνα. Λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου ο Μουτάφης δοκίμασε ένα σουτ που όμως μπλόκαρε σταθερά ο Λέσι. Το γκολ ήρθε μόλις 1’ αργότερα όταν ο Αλέξανδρος Κουτκουδάκης με μια πολύ όμορφη προσπάθεια και ένα δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Ένα σουτ του Τόλια στο 37’ πέρασε κόρνερ χωρίς να απειληθεί σημαντικά ο Λιάκας.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κουτκουδάκης έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του όταν μετά από ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Μόλις 2’ μετά την συμπλήρωση της μιας ώρας ο Γεωργιάδης ,που είχε περάσει ως αλλαγή, μετά από μια εξαιρετική ενέργεια δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με τον Λιάκα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, όχι όμως σταθερά καθώς η μπάλα δεν απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα να έρθει ο Ντέιβις Κουλλάκου και από κοντά με ένα σουτ να κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί από μια στημένη φάση στο 75’ χωρίς αποτέλεσμα και 3’ αργότερα και πάλι ο Αλέξανδρος Κουτκουδάκης πέτυχε το τελικό 0-3 για την ομάδα μας.

Σκόρερ:Κουτκουδάκης (28’, 78’), Κουλλάκου (62’)

Ακαδ. Ποδ. Ζ. Ζάχου:

Λιάκας, Λαζαρίδης, Φωτογλίδης, Γρηγοριάδης Κ., Τσακλίδης, Γρηγοριάδης Χ., Μουτάφης, Αρμουτίδης, Διαμαντίδης, Τσώνας, Καραπαναγιωτίδης

Αλλαγές:Τσουλλχάι (Γρηγοριάδης Χ.) 46’, Ζάχου (Μουτάφης) 63’, Λυμπούδης (Διαμαντίδης) 74’

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Κωτσούλας, Πατελάκης, Ζαχαράκης, Χατζηαϊβάζογλου, Τσαμπαλάκης, Κουτκουδάκης, Κουλλάκου, Τόλιας, Τασουλίδης, Παπαδόπουλος

Αλλαγές:Γεωργιάδης (Παπαδόπουλος) 52’, Αραμπατζής (Τασουλίδης) 65’, Νίτσα (Πατελάκης) 76’, Γαλάνης (Κουτκουδάκης) 79’

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης Γ./Φακανάς/ Δαδάνης