Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας η οποία επικράτησε με 5-1 τον ΠΑΟΠ Ν.Αμισού , στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας που μόλις στο 8’ ο Αβραμίδης άνοιξε το σκορ , στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Προσκυνητόπουλος έκανε το 2-0 και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.
Στο 30’ με ωραία προσπάθεια και σουτ ο Τσιάτσιος έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Κορμαρή πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Μιχαηλίδη.
Στο 57’ ο Γαλάζιος μείωσε σε 3-1 με κοντινό πλασέ , με τον Αβραμίδη να απαντάει πολύ γρήγορα κάνοντας το 4-1 από κοντά.
Στο 68’ σέντρα του Προσκυνητόπουλου κεφαλιά του Κορμαρή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , το τελικό 5-1 έκανε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Αβραμίδης πετυχαίνοντας το τρίτο του προσωπικό τέρμα στον αγώνα.
Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ:Αργυρόπουλος , Προσκυνητόπουλος, Τάνγκου, Βασιλόπουλος, Κυριακίδης, Περτσιούνης, Κορμαρής,Τσιάτσιος,Αβραμίδης,Ξανθόπουλος, Αντωνακόπουλος.
Έπαιξαν επίσης: Ιγνατίου, Γαλεάδης, Μπρέγκου , Νικολίτσας,Σπυριάδης.