Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα μας, επικρατώντας με σκορ 0-2 του Π.Α.Ο.Ν.Ε. Με ένα γρήγορο γκολ, στην αρχή του αγώνα και με ένα δεύτερο με την συμπλήρωση της μίας ώρας, η ομάδα μας έφυγε με τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς από τους Νέους Επιβάτες.

Μόλις στο 2’ του αγώνα, στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ο Καρανδρέας σέρβιρε στον Ρενάτο Ντόκου ο οποίος νικώντας τον Καζουλίδη άνοιξε το σκορ για το 0-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως οι παίκτες του Κώστα Κορμαρή είχαν στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και θα το έκαναν πάση θυσία, με τον Αλέξανδρο Καρανδρέα στο 10’ να βρίσκει το κάθετο δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα. Μερικά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με τον Γιουλδούρη προσπάθησαν να απειλήσουν, με την μπάλα να φεύγει άουτ και το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου μια συνεργασία των Χιντασέλι – Καρανδρέα δεν κατέληξε κάπου με τον δεύτερο με ένα αδύναμο σουτ να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα στο 50’. Λίγο μετά την συμπλήρωση της μιας ώρας, στο 64’ από μια στατική φάση η ομάδα μας βρήκε τον δρόμο για το δεύτερο τέρμα. Ένα κόρνερ εκτελεσμένο από τον Καρανδρέα είχε αποδέκτη τον Γιώργο Πολυκάρπωβ ο οποίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Περίπου 10’ αργότερα η ίδια φάση επαναλήφθηκε, με τον Πολυκάρπωβ αυτή τη φορά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά του αγώνα που ακολούθησαν προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να απειλήσουν ουσιαστικά τον Μητακίδη, με το 0-2 αυτό να αποδεικνύεται τελικό αποτέλεσμα.

Δοκάρι: Καρανδρέας (10’)

Σκόρερ: Ντόκου (2’), Πολυκάρπωβ (64’)

Π.Α.Ο.Ν.Ε. (Νίκος Κάκκογλου):

Καζουλίδης, Πλιάκης Γ., Πλιάκης Β., Ρούκας, Πολυκράτης, Λιμνιός, Δημητριάδης, Σιούτας, Γιουλδούρης, Αντωνιάδης, Βούρτης

Αλλαγές: Μπάμπης (Βούρτης) 46’, Καραμανίδης (Αντωνιάδης) 63’, Kushta(Πολυκράτης) 74’, Καρδαμήλας (Πλιάκης Β.) 84’

Α.Ε Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής):

Μητακίδης, Σαμπιασβίλι, Κουνουπάκης, Μακρόπουλος, Πολυκάρπωβ, Σέφα, Χιντασέλι, Λαφτσίδης, Φιλιππίδης, Καρανδρέας, Ντόκου

Αλλαγές: Τσιτλακίδης (Σέφα) 68’, Λάμι (Φιλιππίδης) 82’, Σεΐζης (Κουνουπάκης) 86’, Καπαγιαννίδης (Καρανδρέας) 89’

Διαιτησία: Τζήκας / Κορώνας / Φακανάς