Φαίνεται πως φέτος οι ανατροπές …τους ‘’πάνε’’ αφού για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Βασίλη Σταυριανίδη στο 90’ κατόρθωσαν και γύρισαν το παιχνίδι υπέρ τους με σκορ 2-1. Μετά από δύο σερί ισοπαλίες οι Ελπίδες..πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και συνεχίζουν μέχρι στιγμής αήττητοι.

Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε πως οι Ελπίδες είχαν την υπεροχή, με την Ακαδημία Ποδ. Ζ. Ζάχου να προσπαθεί να απειλήσει με μερικά σουτ. Η πρώτη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 12’ με το Φλυτζάνη από τα δεξιά να αστοχεί από πλευράς Ζάχου. Ένα σχετικά αδύναμο σουτ του Σάββα Ζοσιμίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Χίνκα στο 30’. Το σκορ άνοιξε δύο λεπτά αργότερα ο Γρηγοριάδης για την ομάδα του Ζ. Ζάχου κάνοντας το 0-1. Μόλις 1’ αργότερα ο Βαγγέλης Αθανασιάδης έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις σου σημειώθηκαν δεν ήταν πολλές και ανήκαν στις Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου που έψαχναν έντονα το γκολ για να ανατρέψουν το παιχνίδι! Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 71’ από τον Βαγγέλη Αθανασιάδη ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ζοσιμίδης στάθηκε άτυχος χάνοντας μια πολύ σημαντική ευκαιρία να γυρίσει το ματς. Ο Ντέιβις Κουλάκου όμως που ήρθε από τον πάγκο κατάφερε με ένα δυνατό σουτ να κάνει το 2-1 και να ανατρέψει το παιχνίδι.

 

Σκόρερ:Γρηγοριάδης (32’), Αθανασιάδης (71’), Κουλάκου (89’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Κωτσούλας, Ζοσιμίδης, Χατζηαϊβάζογλου, Τσαμπαλάκης, Κουτκουδάκης, Τόλιας, Τασουλίδης, Καμήλιαλης, Γενηγιώργης, Αθανασιάδης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Κουλάκου (Καμήλιαλης) 46’, Γεωργιάδης (Τόλιας) 53’, Βαγγέλης (Κωτσούλας) 70’, Γαλάνης (Αθανασιάδης) 90’

Ακαδημία Ποδ. Ζ. Ζάχου (Στέλιος Ζάχος):

Χίνκας, Ξαντινίδης, Καραπαναγιωτίδης, Κωνσταντινίδης, Γρηγοριάδης, Λαζαρίδης, Φλυτζάνης, Φωτογλίδης, Κολιτζίδης Προτσένκο, Θεολόγου

ΑΛΛΑΓΕΣ: Αλμπανίδης (Λαζαρίδης) 60’, Καρσλίδης (Θεολόγου) 68’, Τσώνας (Προτσένκο) 78’, Πεϊμανίδης (Φωτογλίδης) 86’