Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στα πλαίσια του φιλικού αγώνα οι Ελπίδες της ΑΕ Ευόσμου και ο Άγιος Αθανάσιος στον εντός έδρας αγώνα με τελικό σκορ 2-2.

Στα του αγώνα, στο 10’ μετά από πάσα του Μπιτσικόπουλου ο Μπαγιόπουλος ανοίγει το σκορ κάνοντας το 0-1. Στο 11’ ο Αποστόλου έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 18’ ο Αποστόλου με ένα δυνατό σουτ κάνει το 1-1. Στο 24’ σουτ του Τσιμπέρη καταλήγει στην αγκαλιά του Σάνη. Στο 28’ αδύναμο σουτ του Μπαγιόπουλου, μαζεύει χωρίς πρόβλημα ο Αναγνώστου. Στο 32’ ο Αλημπαρούτης προσπάθησε να απειλήσει με το κεφάλι με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Σάνη. Στο 38’ σουτ του Αποστόλου πέρασε άουτ.. Στο 43’ ο Αλημπαρούτης προσπαθεί με σουτ να βάλει μπροστά ξανά την ομάδα μας με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη, στο 47΄και στο 49’ ο Αλημπαρούτης χάνει δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 62’ ο Μιμικόπουλος δημιούργησε μια καλή φάση για τους φιλοξενούμενους με ένα δυνατό σουτ με τον Αναγνώστου να του αρνείται το γκολ. Στο 70’ άλλη μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με ένα σουτ του Τομπουλίδη να περνάει άουτ. Μόλις 1’ αργότερα ο Υψηλός από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ πετυχαίνει το 1-2. Στο 77’ σε μία απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσιλιγκίρης πετυχαίνει την ισοφάριση. Στο 79’ η ομάδα του Αγίου Αθανασίου προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ του Χατζημιχαήλ να περνάει άουτ.

Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός) :

Αναγνώστου, Κεραμιδόπουλος, Ανδρεανίδης, Κυριακίδης, Κουντουρής, Κυρίτσης, Δημητρακόπουλος, Τσιμπέρης, Χήτας, Αποστόλου

Αλλαγές :

Γίδαρης, Παπαζιάκας, Τομπουλίδης, Αϊδινίδης, Σπυριάδης, Μανασίδης, Σμυρλίδης, Νίτσα, Πανταλέων, Αμανατίδης

Άγιος Αθανάσιος (Κοσμάς Βακουφάρης) :

Σάνη, Γιοσμάς, Στράτος, Σφιγγούρης, Σεργιανός, Υψηλός, Σωτηράκογλου, Μπαγιόπουλος, Ζήσης , Δαμιανίδης

Αλλαγές :

Μιμικόπουλος, Χατζημιχαήλ, Μπαλταδάκης, Καραπαναγιωτίδης

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα :