Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις Ελπίδες και στην πρωτοπόρο Δόξα Πενταλόφου το πρωινό της Κυριακής στο ‘‘Μαρόκο’’ .Οι παίκτες του Δημήτρη Γαλανού διεκδίκησαν επάξια την νίκη και σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να την είχαν πετύχει. Ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να μην δημιουργούν κλασσικές ευκαιρίες, όμως με τις Ελπίδες στα μισά του δευτέρου να ανεβάζουν κατακόρυφα τον ρυθμό τους εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα και να πιέζουν σημαντικά τον αντίπαλο. Το γκολ παρόλα αυτά δεν ήρθε για καμία από τις δυο πλευρές με τις Ελπίδες να συνεχίζουν με δεύτερο συνεχόμενο ‘‘Χ’’ και 12 βαθμούς.

Η πρώτη άξια λόγου ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Τζόλη να δοκιμάζει ένα σουτ και τον Λέσι να διώχνει εγκαίρως σε κόρνερ στο 18’. Κυρίως από στατικές φάσεις οι Ελπίδες θέλησαν να γίνουν επικίνδυνες, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, στο 48’ ο Μυλωνάς εκτελώντας ένα φάουλ φάνηκε να αιφνιδιάζει τον Ξανθόπουλο που μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο την μπάλα. Μερικά λεπτά μετά στο 67’ ο Τσιτλανίδης την ώρα που αποχωρούσε από τον αγώνα για να βγει αλλαγή αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα η αλλαγή να μην γίνει και η Δόξα Πενταλόφου να συνεχίσει τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα. Η ομάδα μας προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί και το πέτυχε σε αρκετές περιπτώσεις, βασιζόμενη κυρίως στην ταχύτητα της. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα αν και οι ευκαιρίες ήταν πολλές, με την εξέλιξη του παιχνιδιού να χαρίζει από 1 βαθμό σε κάθε ομάδα.

Κόκκινη κάρτα: Τσιτλανίδης (67’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός):

Λέσι, Κεραμιδόπουλος, Κουντουρής, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Χήτας, Ανδρονίδης, Μυλωνάς, Αλημπαρούτης, Τομπουλίδης, Δημητρακόπουλος

Αλλαγές: Νίτσα (Κεραμιδόπουλος) 35’, Βαλαβάνης (Δημητρακόπουλος) 80’, Τατσιονάι (Ανδρονίδης) 80’, Φελεκίδης (Αλημπαρούτης) 90+3’

Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποϊκογλου):

Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζόλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιφούτης, Κιτσούκης, Τσιτλανίδης, Μάσκας, Αγγελής, Πουμπουρίδης

Αλλαγές: Τάκης (Πουμπουρίδης) 50’, Βαλσάμης (Τσιφούτης) 60’,  Μελάς (Τάκης) 80’, Γρούγκας (Σκέμπης) 87’

Διαιτησία: Αγρίμης/ Λεζάι/ Οκονιάτσης