Στον πρώτο αγώνα για το 2020 η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον θεσμό του κυπέλλου από τον Καμπανιακό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 εκτός έδρας. Παρά το ότι η ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν το διαχειρίστηκε με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί γρήγορα και εν τέλει να ηττηθεί.

Μόλις στο 5’ της αναμέτρησης ο Καπαγιαννίδης δοκίμασε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να απαντούν γρήγορα με τον Σαλπιγγίδη να δοκιμάζει και αυτός το σουτ του στο 10’. Μερικά λεπτά μετά σε μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας ο Καπαγιαννίδης με ένα σουτ έμοιαζε να αιφνιδιάζει τον Ιορδανίδη, με τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού να διώχνει σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση του αγώνα, στο 22’ μια σέντρα του Καπαγιαννίδη και μια κεφαλιά του Γιώργου Λάμι ήταν αρκετά για να ανοίξουμε το σκορ και να πάρουμε ‘’κεφάλι’’. Προβάδισμα που δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 26’ ο Σαλπιγγίδης από πλευράς γηπεδούχων έφερε το ματς στα ίσα. Μόλις μερικά λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Τάσσιος ανέτρεψε το παιχνίδι πετυχαίνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και με την συμπλήρωση της μιας ώρας ο Σαλπιγγίδης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έγραψε το τελικό 3-1. Η ομάδα μας πραγματοποίησε αλλαγές θέλοντας να αλλάξει το σκορ με τον Κουνουπάκη να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα μας. Στην πιο σημαντική ευκαιρία από πλευράς Α.Ε Ευόσμου ο Φιλιππίδης, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα βρήκε χαμηλά το κάθετο δοκάρι του Ιορδανίδη όμως χωρίς αποτέλεσμα.

ΔοκάριΦιλιππίδης (69’)

Σκόρερ: Σαλπιγγίδης (26’/ 60’), Τάσσιος (41’) / Λάμι (22’)

Καμπανιακός (Στέφανος Δημητριάδης):

Ιορδανίδης, Τρικαλινός, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Σιτσιάνης, Παπάζογλου, Μητρούσης, Τάσσιος, Ρακαβίνας, Κουντουράς, Σαλπιγγίδης

ΑλλαγέςΠονόπουλος (Μητρούσης) 54’

Α.Ε Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής):

Μητακίδης, Τσιτλακίδης, Σαμπιασβίλι, Μπαλλίου, Ζαχαράκης, Μακρόπουλος, Θωμαΐδης, Λαφτσίδης, Λάμι, Καπαγιαννίδης, Αποστολίδης

Αλλαγές: Φιλιππίδης (Λαφτσίδης) 46’, Ντόκου (Θωμαΐδης) 58’, Κουνουπάκης (Σαμπιασβίλι) 74’, Πολυκάρπωφ (Φιλιππίδης) 90’

ΔιαιτησίαΜπάτζιος/ Μποζατζίδης/ Λαζαρίδης