Η Α.Ε. Ευόσμου ηττήθηκε από την Αναγέννηση Θαλλασιάς με 0-1 αν και ήταν αισθητά καλύτερη από τους φιλοξενούμενους και παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε η αστοχία ήταν αυτό που της στέρησε τους βαθμούς.

Στο όγδοο μόλις λεπτό ο Μπονέρης με ένα δυνατό σουτ και ψάχνοντας το γκολ έστειλε την μπάλα αουτ. Στην συνέχεια και ενώ η ομάδα μας πίεζε συνεχώς την αντίπαλη εστία με τα λεπτά να τρέχουν, στο 21ο λεπτό ο Καρανδρέας εκτέλεσε ένα κόρνερ που παρολό που πέρασε από ολους τους παίκτες έμεινε ανεκμετάλλευτο.

Στο 21ο λεπτό ακόμη μία ευκαιρία με εκτέλεση κορνερ του Καρανδρέα που η ομάδας μας δεν αξιοποίησε σωστά.Ενώ η ομάδα της Θαλλασίας ήταν στημένη καλά αμυτνικά η ομάδας μας  συνέχιζε να πιέζει, να κυκλοφορεί την μπάλα αλλά όχι τον στόχο.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το παιχνίδι αφού στο 41ο λεπτό ο Μπονέρης τραυματίστηκε και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 45ο λεπτό αρχικά ο Κιλιντάρης σουτάρει από την μικρή περιοχή με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και τον Λάμι να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Δανδανόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Ευόσμου μπήκε αρκετά δυναμικά με μία κεφαλία του Καρανδρέα που πέρασε αουτ.

Στο 63ο λεπτό σε μία ανύποπτη χρονικά στιγμή και σε μία φάση που αιφνιδίασε την άμυνα της ομάδας μας ο Γκίκας έκανε το 0-1 και μετέτρεψε το παιχνίδι σε ντέρμπι.

Στο 73ο λεπτό ο Κιλιντάρης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με σουτ από κοντά με τον τερματοφύλακα της Θαλλασιάς να λέει και πάλι «όχι».

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κορμαρή «έψαχναν» το γκολ μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η Α.Ε. Ευόσμου δεν μπόρεσε να πάρει το θεμιτό αποτέλεσμα.

Α.Ε.Ευόσμου:Μπαϊμάκης, Παχιός, Πολιανίδης,Μακρόπουλος, Κύρκου, Κουλάκου, Ντόκου, Βουτσάς, Κιλιντάρης, Καρανδρέας

Έπαιξαν επίσης: Λάμι, Καπαγιαννίδης, Παπακωνστανίνου, Παπαοικονόμου.

Αναγέννηση Θαλλασιάς:Δανδανόπουλος, Τεφηκόγλου, Καλαϊτζής, Κουτίνης, Γκριγκοριάν, Μπίλιας, Τουργαϊδης, Εφέντη, Ορφανίδης, Καζάκης, Εφεντόπουλος.

Έπαιξαν επίσης:Γκίκα