Σήμερα είναι η μέρα μας!

Για τον σύλλογο και την ιστορία του , για τους προπονητές , για τους ποδοσφαιριστές για τους φιλάθλους της , και για όλη την Διοίκηση της ομάδας .
Θέλουμε να τους συγχαρούμε που κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες λόγω των γνωστών γηπεδικών προβλημάτων καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική . Όλη η οικογένεια της Α.Ε Ευόσμου, προπονητές και ποδοσφαιριστές , θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή την άνοδο σε όσους πραγματικά αγαπούν την ομάδα και βρίσκονται κοντά μας , αλλά πολύ περισσότερο στον πρόεδρο μας Σπυριάδη Γιώργο , ο οποίος δίνει καθημερινά μεγάλο αγώνα για το καλό της ομάδας . Σήμερα κερδίσαμε ένα μεγάλο στοίχημα από όλους εμάς , απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως , και αποδείξαμε ότι για να πετύχεις στη ζωή σε ότι κάνεις , χρειάζεται εκτός από τον κόπο και τρόπο .
Μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε, όμως κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, και εμείς αυτή την άνοδο την αξίζαμε.
Την άξιζαν οι ποδοσφαιριστές μας, οι παράγοντες, η Διοίκηση αλλά και όλοι όσοι στέκονται στο πλευρό μας.
Αυτή η άνοδος, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας, είναι αφιερωμένη σε όλους!
Θα θέλαμε να δώσουμε πολλά Συγχαρητήρια, στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό team που έδωσαν τα μέγιστα για να φτάσουμε εμείς στο σημείο αυτή την στιγμή να μπορούμε να πανηγυρίσουμε την μεγάλη αυτή άνοδο.
”Μετά από παρέμβαση του Προέδρου της Ε.Π.Σ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη και μετά από συνεχή συνεργασία με άλλες Ενώσεις, επετεύχθη η άνοδος στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 μιας ακόμη ομάδας από την Ε.Π.Σ.Μ, ήτοι της Α.Ε Ευόσμου και συνολικά τριών ομάδων, καθώς η ξαφνική διακοπή των πρωταθλημάτων στέρησε στην Α.Ε Ευόσμου να διεκδικήσει την επάνοδο της στις εθνικές κατηγορίες.”
Τα καλύτερα…έρχονται!