Αξιότιμοι κύριοι της ΕΠΣΜ και υπεύθυνοι της διαιτησίας.

Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τις διαιτητικές αποφάσεις, σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο και της ΕΠΣΜ ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αλλά και της διαιτησίας ως «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» των εκάστοτε αναμετρήσεων, και βεβαίως αναγνωρίζουμε την συμβολή και των δυο στο ποδόσφαιρο της Μακεδονίας.

Μπορούμε να κατανοήσουμε τυχόν (ανθρώπινα) λάθη από πλευράς διαιτητών ή βοηθών και αυτό γιατί είμαστε υπέρμαχοι της φράσης…και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και σφάλματα κάνουν.

Συγχρόνως έχουμε την άποψη ότι αν διαμαρτυρόμαστε σε κάθε αδικία που έχουμε μπροστά μας δεν συμβάλουμε στην βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου, έχει την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να προβεί σε δημόσια διαμαρτυρία για τον τρόπο τον οποίο αντιμετώπισε η διαιτησία του κυρίου Αραμπατζή το παιχνίδι της ομάδας μας με την Δόξα Ασσήρου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής περιόδου έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ανοχής και ανθρώπινου λάθους.

Νιώθουμε απογοήτευση και αγανάκτηση για την προκλητική διαμόρφωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας από τις ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις του κυρίου Αραμπατζή στο σημερινό παιχνίδι. 

Αποφάσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα την ακύρωση ενός τέρματος της ομάδας μας καθώς επίσης και τον μην καταλογισμό ενός καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της Α.Ε.Ευόσμου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί όπου στην αντεπίθεση και στο ανυπεράσπιστο τέρμα η αντίπαλη η ομάδα πέτυχε το δεύτερο τέρμα λήγοντας και το παιχνίδι.

Είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων του μα διευθύνει ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως το σημερινό.

Πως είναι δυνατόν μια ομάδα η οποία στο δεύτερο ημίχρονο να έχει κατοχή 60-40 υπέρ του αντιπάλου και να έχει κάνει τριπλάσια φάουλ (σε όλο το παιχνίδι 33 φάουλ κατά και 11 υπέρ της ομάδας μας).

Η ανυπαρξία του συγκεκριμένου διαιτητή συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνος όπου οι παίκτες και των δυο ομάδων διαπληκτιζόταν επί 20λεπτου έξω από τα αποδυτήρια χωρίς να αναφερθεί στο φύλλο αγωνος-και αυτό γιατί μόλις έληξε το παιχνίδι ο συγκεκριμένος διαιτητής κλείστηκε στα αποδυτήρια αδιαφορώντας για το τι γίνεται έξω-

Αιτία των επεισοδίων ήταν το σπάσιμο ενός τζαμιού των αποδυτήριων την αντίπαλης ομάδας από παίκτη των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι ποδοσφαιριστές μας Λάμι(γυαλί στο μάτι), Σαμπιασβίλι(αμυχές, γδαρσίματα στο λαιμό από θραύσματα γυαλιού), οι οποίοι μετέβησαν σε κέντρο υγείας για πρώτες βοήθειες.

Απαράδεκτη θεωρούμε και την φιλοξενία των ανθρώπων της αντιπάλου ομάδας, οι οποίοι αντί να βοηθήσουν στην λήξη των επεισοδίων εκτόξευαν ύβρις σε παίκτες της ομάδας μας.

Τέτοιες διαιτησίες αδικούν κατάφορα σωματεία όπως και το δικό μας που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους. 

Τέτοιοι διαιτητές δεν σέβονται ούτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ιδρώνουν μέσα στα γήπεδα, αλλά ούτε και των παραγόντων που «ΜΑΤΩΝΟΥΝ» οικονομικά για να διατηρηθούν με αξιοπρέπεια στην κατηγορία.

«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ» ισονομία και ισοτιμία από όλους τους δίαιτητες. 

Απαιτούμε την εξαίρεση του διαιτητή κυρίου Αραμπατζή από παιχνίδια της ομάδας μας.

Δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι ως Διοίκηση θα προστατέψουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας, από όλους αυτούς που δεν σέβονται την ιστορία μας, αλλά κυρίως δεν σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. 

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ 

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ 

Το τζαμί των αποδυτηρίων