Η ΑΕ Ευόσμου αγωνίστηκε κόντρα στον βαθμολογικά πρωτοπόρο Πανδραμαϊκό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΓΈθνικής στο Αθλητικό Κέντρο Δράμας όπου διαδραματίστηκε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με καμία από τις δύο ομάδες να μη μπορεί να βρει το γκολ, κρατώντας το 0-0 μέχρι τέλους!

Παρά την βαθμολογική διαφορά η ομάδα μας ταξίδεψε πολύ «διαβασμένη» στην Δράμα και αποφασισμένη να μην τα παρατήσει αμαχητί.

Μόλις στο 13ο λεπτό σουτ του Πολιανίδη πέρασε δίπλα από την εστία, τρία μόλις λεπτά αργότερα η ομάδα μας οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή μετά από τραυματισμό του Κωνσταντινίδη, με τον Λάμι να περνά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 38ο λεπτό ένα σουτ του Αϊβάζη από την μικρή περιοχή  «απείλησε» την εστία του Μπαϊμάκη χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η μπάλα έφτασε εύκολα στα χέρια του έμπειρο αθλητη.

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής υπέδειξε έμμεσο φάουλ στον Μπαϊμάκη με την εκτέλεση να την αναλαμβάνει ο Μπερούκας και η μπάλα να βρίσκει στο τοίχος της ομάδας μας.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Α.Ε. Ευόσμου να είναι στημένη εξαιρετικά στην άμυνα παρόλο που δεχόταν πίεση απο τους αντιπάλους κράτησε ανέπαφη την εστία της μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στο 55ο λεπτό ο Λάμι σούταρε με την μπάλα να περνά αουτ.

Στο 70ο λεπτό σέντρα του Αϊβάζη που έμεινε όμως ανεκμετάλλευτη.

Στο 81ο λεπτό κεφαλία του Αϊβάζη από κοντά με την μπάλα στα χέρια του Μπαϊμάκη. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας συνέχιζε να λειτουργεί καταπληκτικά έως που ο Ντόκου με πλάγιο σουτ «έψαξε» το γκολ με το τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού να απεκρούει σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Καρανδρέας αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 85ο λεπτό ο Μουδούρογλου εκτέλεσε φάουλ με τον Μπαϊμάκη που πραγματοποίησε μία φανταστική εμφάνιση να απεκρούει την μπάλα.

Το παιχνίδι συνέχιστηκε με τον ίδιο τρόπο έως το τέλος με το σκορ στο 0-0 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς!

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ: Μπαϊμάκης, Παχιός, Πολιανίδης, Μακρόπουλος,Κύρκου, Κουλάκου,Ντόκου, Δάλλας, Κωνσταντινίδης, Καρανδρέας, Μπονέρης.

Αγωνίστηκαν επίσης: Κιλιντάρης, Παπακωνσταντίνου, Εμμανουηλίδης, Σέφα, Λάμι.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:Κιουμουρτζής, Παπαδόπουλος, Κονταξής, Κωνσταντάρας, Αϊβάζης, Διαμαντίδης, Αχαλινόπουλος, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Belmani, Μπερούκα.

Αγωνίστηκαν επίσης:Φουστέρης, Πατένταλης, Φουστέρης