Την ήττα γνώρισαν νωρίτερα οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου, από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Αχιλλέα Τριανδρίας. Με σκορ 0-3 και χατ – τρικ του Μαυροματίδη οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το ‘‘διπλό’’ από το ‘‘Μαρόκο’’ παραμένοντας στην πρώτη θέση.

Στο 12’ ο Ζοσιμίδης προσπάθησε να απειλήσει στην πρώτη επίθεση των Ελπίδων, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τσιρανίδης κερδίζει πέναλτι για την ομάδα της Τριανδρίας, την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Μαυροματίδης ευστοχώντας για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης μόλις ένα λεπτό μετά διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στο 15’. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι Ελπίδες ανέβασαν ρυθμό όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με τον Μαυροματίδη και πάλι στο 51’ να τριπλασιάζει τα τέρματα για τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με το 0-3 να είναι και τελικό σκορ. Στο 61’ ο Τομπουλίδης είχε την ευκαιρία να μειώσει όμως δεν την αξιοποίησε.

Σκόρερ: Μαυροματίδης (13’(π), 14’, 51’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Γαλανός Δημήτρης):

Λέσι, Πολατίδης, Κουντουρής, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Χήτας, Τσιμπέρης, Μυλωνάς, Αλημπαρούτης, Τομπουλίδης, Ζοσιμίδης

Αλλαγές:Ανδρονίδης (Τσιμπέρης) 58’, Φελεκίδης (Κουντουρής) 80’, Κεραμιδόπουλος (Ζοσιμίδης) 84’

Αχιλλέας Τριανδρίας (Θωμαΐδης Κώστας):

Χατζηκωνσταντίνου, Καζάκος, Κύρκος, Τσινεκίδης, Βασιλάκης, Καλογεράκης, Καλαϊτζίδης, Τσιρανίδης, Νιολάκης, Γραμένος, Μαυροματίδης

Αλλαγές:Κιολείδης (Τσιρανίδης) 52’, Καζανάς (Νιολάκης) 60’, Τουλκερίδης (Καζάκος) 63’, Τζέκης (Κύρκος) 75’

Διαιτησία:Κωνσταντινίδης Κ./ Παρθενίδης/ Φλώρος