Η Διοίκηση της Δόξας Ασσήρου , για άλλη μια φορά , σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα 13/11/2023 , φαίνεται να αναζητούν ‘’θύματα ‘’ στο πρόσωπο του αξιολογημένου Διαιτητού κ. Μπουτζίκου (και των βοηθών του) , ο οποίος διηύθυνε τον αγώνα στο μεταξύ μας παιχνίδι… όχι μόνο για να δικαιολογήσουν την ήττα τους από την ομάδα μας , αλλά και για να μειώσουν την ηρωική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας , οι οποίοι πέτυχαν μια παλικαρίσια νίκη επι ενός ισάξιου αντιπάλου .


Στην ανακοίνωση τους δεν διστάζουν να ρίξουν αιχμές κατά του κ. Μπουτζίκου και των βοηθών του μιλώντας ακόμη και για ‘’δόλο ‘’ .
Βεβαίως και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τις Διαιτητικές αποφάσεις . Μιλούν ακόμη και για διαγραφές αξιολογημένων Διαιτητών , λες και αυτοί οι ίδιοι ανήκουν σε επιτροπές κρίσεων Διαιτητών , και έχουν την δυνατότητα να αξιολογούν θετικά ή και να διαγράφουν Διαιτητές από τον πίνακα της ΚΕΔ .
Αν όντως είναι έτσι, τότε κακώς μπήκανε στον κόπο να προπηλακίσουν το Διαιτητικό τρίο μετά την λήξη του αγώνα (και οι οποίοι αναγκάστηκαν να καλέσουν στο γήπεδο περιπολικό της αστυνομίας για προστασία ) .
Και επειδή όπως φαίνεται οι Διοικούντες της Δόξας Ασσήρου έχουν ‘’ κοντή μνήμη ‘’ θα τους θυμίσουμε εμείς , τι έγινε στο μεταξύ μας παιχνίδι (πάλι στην έδρα τους) την αγωνιστική περίοδο 2022/2023 όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο παίκτης της ομάδας μας , από επεισόδια τα οποία δημιούργησαν πάλι οι ίδιοι μετά την λήξη του αγώνα.
Για αυτό λοιπόν μακριά από την ομάδα μας και από αιχμές για μεροληπτικές Διαιτησίες , αλλά και οτιδήποτε άλλο προκύπτει από την ‘’αρρωστημένη φαντασία σας ‘’ .
Καμμία κατηγορία και καμμία καταγγελία απ´ όπου και αν προέρχεται , δεν μπορεί να αγγίξει την ομάδα μας , η οποία αποτελεί πρότυπο στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου …. και όχι μόνο .

Με εκτίμηση
Το Δ/Σ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ