Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής η Α.Ε.Ευόσμου έφυγε με μηδεν βαθμούς από το γήπεδο του Καμπανιακού αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον αντίπαλο με ένα “τυχερό” αλλά δίκαιο γκολ στο 83ο λεπτό!

Μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Χαρίσης κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 7ο λεπτό ήρθε και η πρώτη προσπάθεια της ομάδας μας με μία ατομική προσπάθεια του Λάμι και την μπάλα να βγαίνει σε κορνερ το οποίο εκτέλεσε ο Καρανδρέας με την φάση να μην συνεχίζεται περαιτέρω.

Λίγο αργότερα και ενώ η Α.Ε. Ευόσμου συνέχισε να παίζει αμυντικά ο Χαρίσης εκτέλεσε ακόμα ένα φαουλ στο οποίο επενέβη ο Ντόκου απομακρύνοντας την μπάλα ενώ στο 16ο λεπτό ο Προσκυνητόπουλος σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο φτάνοντας στο 33ο λεπτό με μία προσπάθεια του Λάμι που μπλόκαρε ο Νιάνιος, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σταυρακάκης προσπάθησε με ένα σουτ να…ανοίξει το σκορ στο οποίο είπε “όχι” ο Νιάνιος.

Στο 41ο λεπτό ο Καρατζάογλου εκτέλεσε κορνερ με τον Ξανθόπουλο να στέλνει την μπάλα εκτός εστίας, ενώ ο Κοπάτσι Άλντι (47’) με ένα ακόμη σουτ προσπάθησε να κάνει το 1-0 αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδας μπήκε πιο δυναμικά αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε αφού η εστία του Μαλιάτσου “έσπασε” στο 83ο λεπτό σε μία ανύποπτη φάση μετά από κεφαλιά του Ξανθόπουλου.

Πιο αναλυτικά, στο 50ο λεπτό ο Ξανθόπουλος βγαίνει σε τετ α τετ με τον Μαλιάτσο με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.Στο 60ο λεπτό ο Κοπάτσι Άλντι εκτέλεσε κορνερ με τον Μαλιάτσο να απομακρύνει.

Στην συνέχεια με τον Μακρή να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Θωμαϊδη προχωράει σε μία ωραία προσπάθεια ανεβαίνοντας ψηλά και ανταλλάσοντας πάσες με τον Λάμι ο οποίος ¨έστρωσε¨πολύ όμορφα για τον Ντόκου που χτύπησε την μπάλα στέλνοντας την έλαχιστα εκτός εστίας.

Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ξανθόπουλος άνοιξε το σκορ με μία ανάποδη κεφαλιά σε μία ανύποπτη στιγμή με την μπάλα να καταλήγει στην γωνία του Μαλιάτσου.

Στην συνέχεια η ομάδα μας άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της και παρατάχθηκε πιο επιθετικά προσπαθόντας να φέρει το ματς στα ίσα χωρίς όμως να τα καταφέρει φεύγοντας χωρίς κανέναν βαθμό από την Χαλάστρα με μία εξαιρετική εμφάνιση και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Α.Ε. Ευόσμου: Μαλιάτσος, Κυριακίδης, Κυρίτσης, Ζουμπούλης, Βουτσάς, Ντόκου, Σταυρακάκης, Λάμι, Καρανδρέας, Θωμαϊδης, Κώτσιας.

Καμπανιακός:Νιάνιος, Παπάζογλου, Τάνγκου, Ρακαβίνας, Χριστοδουλίδης, Κοπάτσι Αλντι., Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Καπάτσι Άλεξ, Προσκυνητόπουλος, Καρατζάογλου.