Ο Γιώργος Τσουκαλίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για την μέχρι τώρα πορεία της Α.Ε.Ευόσμου, για το επόμενο(αυριανό) παιχνίδι αλλά και για το άμεσο μέλλον… 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για το αν είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

-Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την παρουσία μας στο πρωτάθλημα αλλά και την πρόοδο που έχουμε κάνει σαν ομάδα σε όλους τους τομείς. Αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο είναι η προοπτική εξέλιξης και τα περιθώρια βελτίωσης των ποδοσφαιριστώνμου.Την δεδομένη στιγμή η νίκη που κατακτησαμε μας δίνει 3 βαθμούς και δύναμη για την συνέχεια, τίποτα παραπάνω!

-Ένα σχόλιο για το επόμενο παιχνίδι.

-Ο επόμενος αντίπαλος είναι μία ομάδα που ξεχειλίζει απο ταλέντο και  ενθουσιασμό το πρόσωπο που παρουσιάζει πιστώνεται ξεκάθαρα στον συνάδελφο προπονητή.

Εμείς απο την πλευρά μας θα δείξουμε τον σεβασμό που πρέπει στον αντίπαλο και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. 

-Για το ότι πολύ θεωρούν την ομάδα φαβορί για άνοδο, επιβεβαιώνοντας το με την κατάκτηση της πρώτη θέσης στην κανονική διάρκεια, ποια είναι η γνώμη του.

-Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα, αντικειμενικά όμως βλέπω ότι οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες και οι διαφορές είναι μηδαμινές!

Τέλος, εμείς σαν ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας, γνωρίζοντας όμως ότι πρεσβεβουμε ένα σύλλογο που λειτουργεί με ήθος και σεβασμό προς όλους τους εμπλεκόμενους..