1.Ποιο θεωρείς ότι είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κυριαρχεί η ταχύτητα και σε συνδυασμό με τη γρήγορη σκέψη και τη δύναμη πιστεύω ότι είναι τα ιδανικά προσόντα που μπορεί να έχει ένα σύγχρονος ποδοσφαιριστής.

2.Σε ποια ηλικία και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 9 ετών. Από μικρός μου άρεσε πολύ να παίζω και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο οπότε έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω.

3.Αγωνιστικά κάνοντας την αυτοκριτική σου, ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου σημείο και πιο το αδύνατο;

Το δυνατό μου σημείο πιστεύω ότι είναι η ψυχραιμία που έχω με τη μπάλα στα πόδια και η καλή πρώτη πάσα. Από την άλλη εκεί που θέλω να βελτιωθώ περισσότερο είναι στο ψηλό παιχνίδι διότι είναι πολύ σημαντικό για τη θέση που αγωνίζομαι.

4.Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα χρονιά;

Αρχικά εύχομαι τη νέα χρονιά να τελειώσει αυτή η κατάσταση που ζούμε λόγω Covid19 και με υγεία να επιστρέψουμε στα γήπεδα.

5.Τι σημαίνει για εσένα αυτή η ομάδα;

Αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα 8 χρόνια και ουσιαστικά είναι η ομάδα που μου έμαθε να παίζω ποδόσφαιρο και κάνοντας με καλύτερο κάθε χρόνο. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτό το σύλλογο και όλα τα στελέχη του με τους οποίους έχουμε μια πολύ καλή σχέση.

6.Τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην ζωή σου;

Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να είμαι υγιής ώστε να συνεχίσω να κάνω αυτά τα πράγματα που αγαπώ. Τώρα αυτό που δεν θα αφαιρούσα με τίποτα από τη ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Μου αρέσει πάρα πολύ να αθλούμε οπότε δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

7.Καλύτερος συμπαίκτης;

Καλύτερος συμπαίκτης λόγω και της θέση που αγωνίζομαι είναι ο Θοδωρής Ανδρεανίδης. Πιστεύω ότι είχαμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά πέρσι δημιουργώντας ένα πολύ καλό δίδυμο πίσω στην άμυνα συμπληρώνοντας ουσιαστικά ο ένας τον άλλον και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και την νέα χρονιά.

8.Το ίνδαλμα σου;

Το ίνδαλμα μου είναι ο Puyol. Πιστεύω πως ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο με την αγωνιστικότητα και το πάθος που έβαζε μέσα στο γήπεδο.

9.Το ταξίδι των ονείρων σου;

Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο προορισμό. Απλώς θα ήθελα να ταξιδέψω για να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό γήπεδο με πολύ κόσμο ώστε να νιώσω αυτό το συναίσθημα που είμαι σίγουρος ότι θα είναι υπέροχο.