Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, η ακαδημία μας λειτουργεί ως προθάλαμος προετοιμασίας των αθλητών μας, με σκοπό κάποια στιγμή να μπορούν να πλαισιώσουν τις πρώτες ομάδες μας.

Την φετινή χρονιά θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ιδιαίτερα αποτελεσματική καθώς πάρα τις δυσκολίες που προέκυψαν υπήρξαν παιδιά που τους δόθηκε η ευκαιρία για να δοκιμαστούν και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η άνοδος του Διονύση Λέσι και του Στέλιου Μυλωνά από τις Ελπίδες, στην πρώτη ομάδα μας στην Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τις Ελπίδες, μπορούμε να σιγουριά να πούμε που βγήκαν ‘‘κερδισμένες’’ καθώς ενέταξαν στο ρόστερ τους, στην Α’ κατηγορία 5 αξιόλογους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για 5 νεαρά παιδιά, ηλικίας 16 ετών που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο τμήμα Κ-16 της ακαδημίας μας. Έπειτα λοιπόν από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γαλανού, του Υπεύθυνου Ακαδημίας Παντελή Πωγωνίδη αλλά και του Γενικού Αρχηγού Μανώλη Λαφτσίδη που καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς παρακολουθούσαν την πορεία των παιδιών αυτώ, από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι παρακάτω παίκτες θα αγωνίζονται με τις Ελπίδες στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στις ‘‘Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου’’ τους:

Αμανατίδη Μιχάλη

Κοχάνωβ Δημήτρη

Πανταλέων Παντελή

Καραγιάννη Δημήτρη

Κούσιογλου Νίκο