Ο λόγος για τους δύο ταλαντούχους τερματοφύλακες, Δημήτρη Πέππα(αριστερά στην φωτογραφία)και Μπάμπη Σεμερτζίδη(δεξιά στην φωτογραφία)που από την ομάδα της Α.Ε Ευόσμου έκαναν το μεγάλο βήμα συνεχίζοντας την πορεία τους στην ‘’Nuorese Calcio’’, στην Ιταλία!

Οι δύο τους, γυμνάζονταν τα τελευταία τέσσερα έτη υπό τις οδηγίες των προπονητών τερματοφυλάκων, Θεόδωρου Κάντα και Πέτρου Καραφωτίου, με τον πρώτο να συμβάλλει αρχικά στην μετακίνηση των παικτών για δοκιμαστικά στην ομάδα της Ιταλίας και έπειτα στην οριστική ‘’μετακόμιση’’ τους στην ‘’Nuorese Calcio’’.

Ο Δημήτρης Πέππας είναι γεννημένος στις 20 Μαΐου 1998. Στην ομάδα μας ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 6 ετών και από την αρχή φάνηκαν οι ικανότητες και η θέληση του. Από το 2014 αγωνιζόταν στην Α’ ομάδα, με προπονητή τον Ηλία Ζωμένο, ενώ παράλληλα είχε ξεκινήσει και ατομικές προπονήσεις.

Ο Μπάμπης Σεμερτζίδης είναι γεννημένος στις 2 Μαΐου 2000. Ξεκίνησε από την ακαδημία ποδοσφαίρου ‘’Ντίνος Κούης’’ ενώ στην ομάδα μας ήρθε το 2015 και αγωνίστηκε στις Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου πραγματοποιώντας εξίσου μια πολύ καλή πορεία στην κατηγορία του.

Τέλος, όσον αφορά την ‘’Nuorese Calcio’’είναι ένα ποδοσφαιρικό σωματείο στην Σαρδηνία της Ιταλίας το οποίο ιδρύθηκε το 1930. Μια ομάδα που έχει να επιδείξει μια μεγάλη ιστορία αλλά και διακρίσεις στις κατηγορίες που συμμετείχε!

 

Η διοίκηση και όλα τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου εκφράζουν την υπερηφάνεια τους για τα δυο αυτά παιδιά και τους εύχονται τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική τους πορεία!

 

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Δημήτρης Πέππας στην αρχική εντεκάδα της ‘’Nuorese Calcio’’ (πρώτος από τα αριστερά):