Είμαστε από τις ομάδες που δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε συστηματικά με τα δρώμενα της ​ΕΠΣΜ​ , σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο της ΕΠΣΜ ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος , αλλά και της Διαιτησίας ως​̈ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ̈​ των εκάστοτε αναμετρήσεων , και ασφαλώς αναγνωρίζουμε ως ένα βαθμό την συμβολή και των δύο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μακεδονίας .

Μπορούμε να κατανοήσουμε μέχρι τώρα τυχόν λάθη από πλευράς ​ΕΠΣΜ​ ​( ουδείς αλάνθαστος )​ , και φυσικά και λάθη Διαιτητών , και αυτό γιατί είμαστε υπέρμαχοι της φράσης ……​και αυτοί άνθρωποι είναι και σφάλματα κάνουνε .

Παράλληλα όμως είχαμε την άποψη οτι εαν διαμαρτυρόμαστε σε κάθε αδικία που έχουμε μπροστά μας , δεν συμβάλουμε στην βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου .
Ετσι σκεπτόμαστε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ​.

Ολοι εμείς που ξοδεύουμε χρόνο από την προσωπική μας ζωή​ ( είναι​ ​επιλογή μας )​ , και χρήματα απο την τσέπη μας καθημερινά για να υπηρετήσουμε αυτό που ονομάζεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .
Και έρχεστε όλοι εσείς οι οποίοι λέτε ,από την πλευρά σας , οτι και εσείς υπηρετείτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , να εφαρμόσετε άγραφους νόμους και κανονισμούς , βγάζοντας αποφάσεις οι οποίες να είστε σίγουροι ότι θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα στην λειτουργία της ​ΕΠΣΜ​.

Σήμερα με την απόφαση που βγάλατε δικάσατε ολο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οχι μόνο την ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ​ , βάζοντας απέναντι όλους αυτούς οι οποίοι ασχολούνται με αυτό .
Δώσατε ολο αυτό τον καιρό το δικαίωμα​ (με την ανικανότητα που σας διακρίνει ) ​, σε προπονητές και παράγοντες​ ​να ̈ παπαγαλίζουν ̈. καθημερινά , αναλαμβάνοντας τον ρόλο εν ενεργεία Δικαστών και να βγάζουν αποφάσεις στα μέτρα τους και στα μέτρα σας , νομίζοντας έτσι οτι δεν θα διασυρθεί ολο το σώμα της ​ΕΠΣΜ​ , για το τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το πρόβλημα της ένστασης της ομάδας μας .

Ετσι διασφαλίσατε και νομίσατε οτι όλοι αυτοί από αύριο θα είναι μαζί σας . Οχι κύριε πρόεδρε και κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ , και αυτό γιατί ουδέποτε ήτανε μαζί σας .
Μόνο που αυτοί θα έχουν στην παρέα τους και όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Εχετε καταλαβει οτι με τέτοιες αποφάσεις η έξοδό σας από την έδρα του προέδρου είναι όσο ποτέ άλλοτε επιβεβλημένη .
Εκτός και αν έχετε αποφασίσει πρό καιρού και δεν είναι προβληματισμός μετα τον εξευτελισμό της ανίκανης παρέας της ​ΕΠΣΜ​ του να εφαρμόσει νόμους και κανονισμούς .

Οι αποφάσεις τις οποίες έχετε πάρει για μαζικές ανόδους γνωρίζουμε ότι έγιναν με γνώμονα την εξασφάλιση της προεδρίας και των μελών της στις επόμενες εκλογές .
Επαινήσατε την στάση την οποία τηρήσαμε καθόλη την διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης και της έφεσης .

Και αυτό είμαστε σιγουροι πως το έχετε εκλάβει σαν αδυναμία .
Οχι κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ .
Θα πρέπει να γνωρίζεται πως ήτανε μια στάση σοβαρής Διοίκησης με οργάνωση και προγραμματισμό , που σε καμία περίπτωση δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μας για να τακτοποιήσουμε τυχόν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες απέναντι σε εσάς .
Και γνώση των πραγμάτων έχουμε αλλά πολύ περισσότερο και λόγο.
Ξέραμε και ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε όλα αυτά τα χρόνια . Δεν σας ζητήσαμε να μεροληπτήσει η ​ΕΠΣΜ​υπέρ της ομάδας μας στην περίπτωση της ένστασης , όταν πρόκειται για παραποίηση στοιχείων κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή .
Ζητήσαμε να αποφασίσετε για τα αυτονόητα και την εφαρμογή των κανονισμών και τίποτα περισσότερο .
Η ανικανότητα ομως που σας διακρίνει για άλλη μια φορά σάς οδήγησε στο να μην πάρετε θέση . Εκτός και αν δεν γνωρίζετε τους κανονισμούς .
Δεν καταλάβατε και ούτε πρόκειται να καταλάβετε ποτέ , ότι γράψατε στα ​̈ παλιά σας τα παπουτσια ̈ ​τον Διαιτητή του αγώνα , ο οποίος εντόπισε την παραποιημένη κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή , και μάλιστα εστάλη φωτο πριν την έναρξη του αγώνα , και αναφέρθηκε και στο φύλο αγώνος στην λήξη . Σας θυμίζω οτι και το 2016 η απόφαση την οποία πήρατε για την ομάδα μας ήταν πέρα για πέρα άδικη .
Και τότε έλειπε από τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας ​η ̈ συγκεντρωτική κατάσταση υγείας ̈​ και όμως η ομάδα μας τιμωρήθηκε με κατοχύρωση του παιχνιδιού υπέρ του Ανατολικού , και -2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα .
Τότε όμως κύριοι της ​ΕΠΣΜ​ υπήρχε αντίγραφο της συγκεντρωτικης κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών στα γραφεία σας​ ( και είχατε ενημερωθεί τηλεφωνικώς )​ , και όμως το αγνοήσατε συστηματικά και εσκεμμένα θα έλεγα , και αποφασίσατε .
Τώρα που δεν υπάρχουν αντίγραφα καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών στα γραφεία σας​ ( λέτε ότι είναι προσωπικά δεδομένα ​) , δεν είναι εσκεμμένη η απόφαση σας του να μην λάβετε υπόψη την παραποίηση ?.
Εμείς θα είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι θα παραποιήσουμε τις κάρτες υγείας , για την αγωνιστική περίοδο 2020 / 2021, χωρίς να επισκεφθούμε γιατρό για την έκδοση νέας , η οποία απαιτεί και έξοδα .

Με μόνη διαφορά όμως ότι θα σας ζητήσουμε επι τόπου επίσημο έγγραφο της ΕΠΣΜ​ , το οποιο να πιστοποιεί οτι οι κάρτες είναι καθόλα νόμιμες και σε ισχύ για την νέα αγωνιστική περίοδο .
Αυτο παροτρύνουμε να κάνουν και όλα τα υπόλοιπα σωματεία .

Σας δίνουμε όλους εσάς μια συμβουλή.
Κάτω τα χέρια από την ομάδα μας .
Δηλώνουμε προς κάθε πλευρά οτι ως Διοίκηση θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας απο ολους εσας που δεν σέβονται την ιστορία μας , αλλά κυρίως δεν σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας .
Δεν σας κρύβουμε οτι το ​Δ/Σ​ της ​ΑΕ ΕΥΟΣΜΟ​Υ κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίσαμε να συνεχίσουμε ,τιμώντας την ιστορία της ομάδας μας , τους εαυτούς μας και αυτούς που μας πιστεύουν .
Αλήθεια δεν γνωρίζουμε αν όλοι εσείς χαίρεστε ή λυπάστε για αυτή μας την απόφαση .

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ….

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Παρακάτω σας παραθέτουμε την παραποιημένη κάρτα υγείας του αθλητή: