Μια κεφαλιά του Σπύρου Μπατάλη την σωστή στιγμή, όπως φάνηκε, ήταν αρκετή για να χαρίσει στην ομάδα μας τους 3 βαθμούς και να ενισχύσει την ελπίδα της παραμονής στην κατηγορία. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς οι Δαμιανίδης (Φοίνικας Πολίχνης), και Καράμπελας (Α.Ε Ευόσμου) αντίκρυσαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά η ομάδα μας έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δημιούργησε φάσεις και κατάφερε να γίνει απειλητική κυρίως με τον Μπατάλη στο 11’ και λίγο αργότερα στο 19’ που είχε δυο καλές ευκαιρίες. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο διαιτητής κ. Βουρνέλης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας που κέρδισε ο Ρενάτο Ντόκου από τον Δαμιανίδη ο οποίος τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πασχάλης Μπουλαλάς, ο Μπαντής απέκρουσε όμως ο Μπατάλης είχε άλλα σχέδια…καθώς με μια κεφαλιά ακριβείας άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0 στο 43’.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ήρθε από τα αποδυτήρια έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Δαμιανίδη, ένα πλεονέκτημα όμως που δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε. Στο 49’ ο Δάλλας δοκίμασε ένα σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ και μερικά λεπτά μετά στο 56’ ένα σουτ του Πολίτη πήρε παραπάνω ύψος από ότι θα έπρεπε. Στο 67’ ήρθε η αριθμητική ισορροπία καθώς ο τερματοφύλακας την ομάδα μας, Δημήτρης Καράμπελας αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Ηλίας Ζωμένος είχε άλλη μια αλλαγή βάζοντας έτσι τον Αβραμίδη κάτω από τα δοκάρια .Ένα σουτ του Χαντζιάρα στο 77’ και ένα του Καρρά στο 89’ ήταν από τις λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν μέχρι το τέλος.

Χαμένο πέναλτι:Μπουλαλάς (43’)

Σκόρερ:Μπατάλης (43’)

Κόκκινες κάρτες:Δαμιανίδης (40’), Καράμπελας (67’)

Α.Ε Ευόσμου (Ηλίας Ζωμένος):

Καράμπελας, Σαμπιασβίλι Λεβάν, Νικολαϊδης, Πολυκάρπωφ, Χατζηκυριακίδης, Χαντζιάρας, Ντόκου, Λάμι, Μπατάλης, Καρανικόλας, Μπουλαλάς

Αλλαγές:Καρράς (Μπουλαλάς) 55’, Καλανίδης Β.(Μπατάλης) 62’, Σαμπιασβίλι Γ.(Λάμι) 65’, Αβραμίδης (Ντόκου) 69’

Φοίνικας Πολίχνης:

Μπαντής, Δαμιανίδης, Ατματζίδης, Πόπτσης, Κοντέων, Δάλλας, Κωτούλας, Πετρίδης, Γιαννακίδης, Πολίτης, Καμενίδης

Αλλαγές:Σαπανίδης (Γιαννακίδης) 63’, Κρυστάλης (Κωτούλας) 73’, Μεγαλοοικονόμου (Πολίτης) 80’, Κουτούσης (Ατματζίδης) 90’

Διαιτησία:Βουρνέλης/ Μερκενίδης/ Τσεχελίδης