Κύριοι υπεύθυνοι του ΔΗΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ :
10 ολόκληρα χρόνια προσπαθούμε ( όταν και αναλάβαμε Διοίκηση στην ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ) να πείσουμε τους εκάστοτε Δημάρχους και Αντιδημάρχους , για την ακαταλληλότητα και την τραγική εικόνα την οποία παρουσιάζει το Αθλητικό Πάρκο ΕΥΟΣΜΟΥ γήπεδο Μαρόκο .
Ένα γήπεδο σε πλήρη εγκατάλειψη από τον Δήμο , τον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Θεσσαλονίκης & όχι μόνο !!!
Κατάσταση με μια λέξη τραγική ….
Πλαστικός τάπητας κατεστραμμένος , με αποτέλεσμα να έχουν βγει στην επιφάνεια τα τσιμέντα , κατεστραμμένα πλαστικά καθίσματα στην εξέδρα , κατεστραμμένοι πάγκοι ποδοσφαιριστών , κατεστραμμένοι χώροι των αποδυτηρίων , ελλιπής φωτισμός έως ανύπαρκτος , κατεστραμμένη περίφραξη πέριξ του γηπέδου .
Περιγραφή της κατάστασης του γηπέδου με επιείκεια .
Και βέβαια δεν μιλάμε για φαινόμενα τελευταίας διετίας , αλλά για φαινόμενα δεκαετιών .
Και από την άλλη παιδιά τα οποία τολμούν ( υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες …) να αθληθούν …… με σπασμένα χέρια , σπασμένα πόδια , με επεμβάσεις σοβαρές για αποκατάσταση χιαστών , μηνίσκων , λες και βρισκόμαστε σε εμπόλεμο κατάσταση .
Χρόνια τώρα προσπαθούμε να πείσουμε τους εκάστοτε υπεύθυνους του Δήμου , ότι τα παιδιά μας , τα δικά τους παιδιά , δεν είναι παιδιά κατώτερου θεού .
Χρόνια τώρα μετά από συναντήσεις δικές μου και του προέδρου μας με Δημάρχους , Αντιδημάρχους Αθλητισμού & Τεχνικής Υπηρεσίας , δεν κάνανε τίποτε άλλο από το να μας δίνουμε υποσχέσεις ότι η παρεμβάσεις και η αποκατάσταση των ζημιών θα ξεκινήσει άμεσα δίνοντας έτσι λύσεις στα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο γήπεδο .
Καλές οι υποσχέσεις αλλά θα πρέπει να τηρούνται και να υλοποιούνται .
Το χρονοδιάγραμμα και οι υποσχέσεις της υπάρχουσας Διοίκησης ήτανε να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο 2022 και από τον Σεπτέμβριο .
Δέσμευση του Δημάρχου κυρίου Μανδαλιανού σε τηλεοπτικό κανάλι ότι το γήπεδο θα ήτανε έτοιμο τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 2023 !!!
Σήμερα ακούμε ότι έχει υπογραφεί η σύμβαση , έχει βρεθεί και ανατεθεί το έργο σε ανάδοχο εργολάβο , χωρίς όμως να έχει υπογραφεί το συμφωνητικό που θα δώσει το δικαίωμα στον ανάδοχο να ξεκινήσει το έργο .
Την επόμενη μέρα ακούμε ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου περιμένουν τον εργολάβο σε συνάντηση για την υπογραφή του συμφωνητικού . Την ίδια ημέρα ακούμε ότι ο ανάδοχος εργολάβος περιμένει να τον καλέσουν οι υπεύθυνοι του Δήμου στο γραφείο τους για να υπογράφει το περίφημο συμφωνητικό .
Τελικά τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμματα ? μόνο εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε !!!
Ας βγουνε λοιπόν όλοι αυτοί που κατά καιρούς δίνανε υποσχέσεις να μας το πούνε . Μόνο που αυτή τη φορά απαιτούμε ξεκάθαρες απαντήσεις .
Λυπάμαι που θα το επαναλάβω για άλλη μια φορά ….. ειλικρινά λυπάμαι που βγαίνω αληθινός στις δικές μου εκτιμήσεις και προβλέψεις …. όταν σε συναντήσεις με τους υπεύθυνους τον προηγούμενο χρόνο , ανέφερα ότι αν το συγκεκριμένο έργο , είναι έργο το οποίο θα υλοποιηθεί πριν τις εκλογές για να το πουλήσετε προεκλογικά και να εισπράξετε το χειροκρότημα , βγείτε και να το πείτε για να ξέρουμε το πότε θα γίνει .
Τώρα δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο το έχουν καταλάβει ότι είναι αργά για χειροκροτήματα …. αλλά για αρνητικές κριτικές .
Ο κόσμος έχει καταλάβει την σκοπιμότητα καθυστέρησης των έργων , όσο και αν αυτοί νομίζουν ότι είναι αφελείς .
Η ομάδα μας ήδη ψάχνει αυτό το διάστημα εναλλακτικές λύσεις για εύρεση γηπέδου τόσο για την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας , όσο και για την διεξαγωγή επισήμων παιχνιδιών πρωταθλήματος .
Το ίδιο και τα δεκάδες παιδιά των τμημάτων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας ηλικίας 4-17 ετών .
Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχουν λύσεις είτε γιατί δεν υπάρχουν αλλά διαθέσιμα γήπεδα του Δήμου , είτε γιατί αρνούνται οι όμοροι Δήμοι να μας παραχωρήσουν .
Κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου !!!
Η Αθλητική Ένωση ΕΥΟΣΜΟΥ δεν κάνει πολιτικά παιχνίδια και δεν είναι δεκανίκι κανενός .
Η Αθλητική Ένωση ΕΥΟΣΜΟΥ έχει σαν μοναδικό μέλημα , την καθοδήγηση των παιδιών της στα μονοπάτια της άθλησης , της αρετής , του σεβασμού και της ομαδικότητας .
Η Αθλητική Ένωση ΕΥΟΣΜΟΥ σε επικίνδυνους και χαλεπούς καιρούς , είναι υγιής διέξοδος για 200 παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ της , και για 25-30 ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας .
Αυτή σας η συμπεριφορά , αντιμετώπιση απέναντι στα μεγάλα προβλήματα του Αθλητικού Πάρκου ΕΥΟΣΜΟΥ – γήπεδο Μαρόκο , από την μια μας απογοητεύει , αλλά να είστε σίγουροι ότι από την άλλη μας πεισμώνει να συνεχίσουμε όλη αυτή την προσπάθεια την οποία έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια σαν Διοίκηση , θυμίζοντας σε όλους εσάς ότι …. Οι υποσχέσεις δεν πρέπει να μένουν υποσχέσεις !!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Α. ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ