Στο πρώτο ημίχρονο οι Ελπίδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικές όμως το σκορ κατάφερε να ανοίξει ο Ιωνικός στο 12 ’ με τον Αμπαζάι να γράφει το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τους γηπεδουχους να επιχειρούν να απειλήσουν και τις Ελπίδες με οργανωμένες αντεπιθέσεις να θέλουν να γίνουν επικίνδυνες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πιέσουν αλλά το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δυο πλευρές παραμένοντας έτσι στο 1-0 μέχρι τέλους.

Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ιωνικού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 12’ με ένα μονοκόματο σουτ του Αμπαζάι να γράφει το 1-0. Στο 23’ ο Αλημπαρούτης με τη σειρά του δοκίμασε ένα δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ .Οι Ελπίδες από ένα πλάγιο κατάφεραν να γίνουν απειλητικές στο 38’ με τον Αποστόλου να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ και τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά. Στο 40’ και λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45’ ο Ιωνικός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Αναγνώστου να του αρνείται τελικά το γκολ.

Στην επανάληψη, ο Αποστόλου δοκιμάζει στο 48΄ λεπτο ένα αδύναμο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του γκολκιπερ του Ιωνικού. Καθαρή ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα παρουσιάστηκε στον Ιωνικό από ένα μονοκόματο σουτ στο 70’ με τον Αναγνώστου να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση. Λίγα λεπτά μετά ο  Αϊδινίδης με ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να φέρει το το παιχνίδι στα ίσα με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 86’ ο Ασλανίδης επιχειρεί ένα δυνατό σουτ που λίγο έλειψε να δημιουργήσει πρόβλημα με τη μπάλα τελικά να περνάει λίγο άουτ. Στα επόμενα λεπτά που ακολούθησαν υπήρξαν μερικές ευκαιρίες για την ομάδα μας χωρίς όμως αποτέλεσμα και το 1-0 να αποδεικνύεται τελικό σκορ.

Ιωνικός (Εμιλιάνο Χαλιλάη) :

Σκούρας, Αμπαζάι, Κισκαμπάνης, Λαζαρίδης, Ασλανίδης, Χατζηαντωνίου, Κιζεράκος, Θανόκας, Βογιατζής, Μούρια, Ίμπρα

Επίσης αγωνίστηκαν οι :

Τσουτουλίδης, Αθανασιάδης, Γιάνσκιος, Λάτσι, Χατσικίδης, Λέσι, Μούρια Λ. , Κότσι

Ελπίδες (Δημήτρης Γαλανός) :

Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Κεραμιδόπουλος, Αμανατίδης, Κυρίτσης, Χήτας, Δημητρακόπουλος, Απόστολου, Τσιμπέρης, Αλημπάρουτης

Επίσης αγωνίστηκαν οι :

Πανταλέων, Σμυρλίδης, Νίτσα, Μαντατζής, Βαλαβάνης, Τομπουλίδης, Αϊδινίδης, Τσιλιγκίρης, Παπαζιάκας, Μανασίδης, Φελεκίδης

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα :