Με καθυστέρηση ξεκίνησε ο σημερινός αγώνα των Ελπίδων απέναντι στην Α.Ε Καλλιθέας – Παν. Φανερωμένη. Ο λόγος; Οι κάρτες υγείας μερικών εκ των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδος, δεν ήταν έγκυρες καθώς δεν ήταν υπογραμμένες από τον αρμόδιο Ιατρό. Στην προκειμένη περίπτωση, ο διαιτητής Σμούκλης και οι βοηθοί Σταυρόπουλος και Αραμπατζής πράττοντας σωστά δεν δέχθηκαν να ξεκινήσει ο αγώνας. Έπειτα από συζητήσεις αποφασίστηκε η γηπεδούχος ομάδα να παρατάξει εννέα ποδοσφαιριστές καθώς ήταν και οι μόνοι οι οποίοι μπορούσαν να αγωνιστούν, μη έχοντας όμως το δικαίωμα να κάνουν αλλαγές. Το αξιέπαινο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ενώ οι Ελπίδες θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αυτή την υπεροχή τους και να διεκδικήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα δεν το έκαναν! Με την σύμφωνη γνώμη τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και του κ. Δημήτρη Γαλανού, προπονητή της ομάδας μας, οι Ελπίδες έκαναν πράξη…τον ορισμό του ‘‘fairplay’’, παίζοντας εννέα εναντίον εννέα.

Στα του αγώνα η Α.Ε Καλλιθέας – Παν. Φανερωμένη πήρε την νίκη με σκορ 3-2. Το σκορ άνοιξε στο 34’ ο Πεχλιβανίδης για τους γηπεδούχους, με τον ίδιο παίκτη μόλις 2’ μετά να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του και να βάζει ισχυρές βάσεις για την νίκη. Η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει στο πρώτο μέρος όμως χωρίς να έχει δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία.

Στην επανάληψη, στο 47’ ο Χήτας μείωσε σε 2-1 για την ομάδα μας, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα, πετυχαίνοντας το 3-1 μόλις 1’ μετά με τον Βουτσικίδη. Οι Ελπίδες συνέχιζαν να πιέζουν, ώσπου το 76’ ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι υπέρ τους, με τον Χήτα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, μειώνοντας σε 3-2 και βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα! Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, παρόλο που η κούραση ήταν εμφανής οι Ελπίδες έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα με αποτέλεσμα να μην έχουν καταφέρει ακόμη να συγκεντρώσουν βαθμό!

Σκόρερ:Πεχλιβανίδης (34’/38’), Βουτσικίδης 48’/ Χήτας (47’/76(π)

Α.Ε Καλλιθέας – Παν. Φανερωμένη:

Παυλίδης, Πεχλιβανίδης, Μάλαμας, Βουτσικίδης, Χατζηγεωργιάδης, Κοπαϊδης, Γκέλης, Σεραφειμίδης, Τσιλιμίγκρας

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός):

Λέσι, Κεραμιδόπουλος, (Κουντουρής), Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Χήτας, Πολατίδης, Τομπουλίδης, (Ανδρονίδης), Ζοσιμίδης, Αλημπαρούτης

Αλλαγές:Μυλωνάς (Τομπουλίδης) 57’, Δημητρακόπουλος (Αλημπαρούτης) 69’, Γαλάνης (Ζοσιμίδης) 76’, Βαλαβάνης (Χήτας) 82΄

Διαιτησία:Σμούκλης/ Σταυρόπουλος/ Αραμπατζής