Δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα οι Ελπίδες σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Μελιτέα με σκορ 0-3. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κατά διαστήματα δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί και να πάρουν κάτι.

Στην καλύτερη στιγμή του αγώνα για τις Ελπίδες ο Τομπουλίδης ήταν αυτός που βρήκε το δοκάρι του Μοσχούτη μόλις στο 7’ χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Με την συμπλήρωση του ημιώρου οι φιλοξενούμενοι με τον Καραφουρλίδη είχαν και αυτοί δοκάρι, όμως 3’ αργότερα ο Φωτιάδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και από στημένη φάση έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 32’. Ακολούθησαν μερικές ακόμη φάσεις από πλευράς Μελιτέα όμως δεν δημιούργησαν πρόβλημα.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα οι Ελπίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν περισσότερο, πραγματοποίησαν αλλαγές όμως το γκολ δεν ήρθε ώσπου στο 82’ ο Φωτιάδης και πάλι ήταν αυτός που έκανε το 0-2 για τον Μελιτέα. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γιαμπολδάκης ανέβασε τον πήχη του σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Δοκάρι:Τομπουλίδης (7’), Καραφουρλίδης (29’)

Σκόρερ:Φωτιάδης (32’/82’), Γιαμπολδάκης (90+1’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός):

Λέσι, Νίτσα, Κεραμιδόπουλος, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Χύτας, Ανδρονίδης, Τομπουλίδης, Αλημπαρούτης, Τσιμπέρης, Ζοσιμίδης

Αλλαγές:Μυλωνάς (Νίτσα) 46’, Γαλάνης (Αλημπαρούτης) 46’, Μαντατζής (Τσιμπέρης) 71’, Σπυριάδης (Ζοσιμίδης) 81’

Μελιτέας (Κυριάκος Αννανίδας):

Μοσχούτης, Πυριτίδης, Βελημέζης, Φωτιάδης, Ντέρος, Κοκκινίδης, Σοπίδης Χ., Καραφουρλίδης, Μπίκιας, Σοπίδης Γ., Γιαμπολδάκης

Αλλαγές:Αρβανιτίδης (Σοπίδης Χ.) 55’, Νεϊμι (Σοπίδης Γ.) 85’

Διαιτησία:Σιδηρόπουλος/ Τοροσιάδης/ Παπαδοπούλου