Χωρίς βαθμό έφυγαν οι Ελπίδες από την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Δόξας Αγίου Παύλου, με τον διαιτητή κ. Καπρίτσο να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Οι γηπεδούχοι με σκορ 2-0 κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς, με τους ανθρώπους των Ελπίδων από την άλλη να διαμαρτύρονται έντονα κατά του διαιτητή για την φάση του πρώτου γκολ, όπου δεν διακόπτει το παιχνίδι.

Στα του αγώνα, οι Ελπίδες με την έναρξη προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού και να δημιουργήσουν ευκαιρίες προκειμένου να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ, που όμως δεν ήρθε. Οι γηπεδούχοι από στατικές φάσεις θέλησαν να αιφνιδιάσουν στο 16’ και στο 44’, με τον Λέσι στην δεύτερη φάση να διώχνει σε κόρνερ. Ο ρυθμός του αγώνα παρέμενε σε χαμηλούς τόνους με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 0-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Λίγο μετά την συμπλήρωση της μιας ώρας τόσο η ομάδα του Αγίου Παύλου, όσο και οι Ελπίδες είχαν από μια ευκαιρία. Στο 66’ και ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Διονύσης Λέσι έχει τραυματιστεί μετά από σύγκρουση στο κεφάλι και βρίσκεται κάτω, ο διαιτητής κ. Καπρίτσος δεν σταματάει την φάση, με τον παίκτη να παραμένει στο έδαφος. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια και βλέποντας το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά δοκίμασαν δυο σουτ, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, εκ των οποίων το δεύτερο κατέληξε στα δίχτυα από τα πόδια του Μουζακίδη, με το πρώτο σουτ να διώχνει πάνω από την γραμμή ο Κουντουρής. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τους παίκτες όσο και από τον πάγκο και την κερκίδα, με τον διαιτητή να δείχνει .. ‘‘σέντρα’’. Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά με τον Μουρατίδη 4’ αργότερα με ένα σουτ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 70’. Με μια κεφαλιά του Αλημπαρούτη στο 83’ προσπάθησαν να μειώσουν όμως κατέληξε λίγο άουτ.

Σκόρερ:Μουζακίδης (66’), Μουρατίδης (70’)

Δόξα Αγίου Παύλου (Μίλτος Πασχόπουλος):

Γκιουλμετάρογλου, Σαμαρίνας, Μάλαμας, Μουμτζής, Μυλωνάς, Μουζακίδης, Μεταλίδης, Κόβλακας, Μουρατίδης, Γεωργάτος, Μαυρουδής

Αλλαγές:Δέδας (Μεταλίδης) 52’, Αερανόπουλος (Μάλαμας) 53’, Κατσαρός (Κόβλακας) 65’, Βασβάνης (Δέδας) 83’

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός):

Λέσι, Βαλαβάνης, Κουντουρής, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Χήτας, Πολατίδης, Μυλωνάς, Αλημπαρούτης, Τομπουλίδης, Ζοσιμίδης

Αλλαγές: Ανδρονίδης (Βαλαβάνης) 72’, Δημητρακόπουλος (Ζοσιμίδης) 80’

Διαιτησία: Καπρίτσος Α./ Σακελλαρίου Π./ Ναζίρης Α.