Μετά από μια μικρή διακοπή στο ‘‘ραντεβού’’ τους με τις νίκες, οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο. Με σκορ 6-0 επικράτησαν της ομάδας του Φίλιππου Ελεούσας εντός έδρας, πετυχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Από την αρχή του αγώνα ήταν φανερό πως η ομάδα μας το ήθελε περισσότερο και είχε την υπεροχή. Από πολύ νωρίς ο Δημήτρης Γενηγιώργης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας, βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 στο 4’. Λίγο μετά το ημίωρο ο Βαγγέλης Αθανασιάδης ,έπειτα από μια πολύ ωραία ασίστ του Χατζηαϊβάζογλου στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε στην κλειστή γωνία και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι αντίπαλοι δημιούργησαν μερικές καλές στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει πρόβλημα όμως δεν κατέληξαν κάπου. 78’ και ο Μιχάλης Τασουλίδης μετά από πάσα του Ντέιβις Κουλλάκου έκανε ένα κοντινό πλάσε και … 3-0. Προς το τέλος του αγώνα και λίγο μετά το 80’ ο Αθανασιάδης μετά από μια προσωπική ενέργεια τροφοδότησε τον Σάββα Ζοσιμίδη ο οποίος ανέβασε το σκορ στο 4-0. Το 5οτέρμα προήλθε ύστερα από μια συνεργασία των Πατελάκη-Αθανασιάδη που είχε αποδέκτη τον Θοδωρή Παπαδόπουλο. Στα τελευταία λεπτά ο Αθανασιάδης και μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας έγραψε το τελικό 6-0.

Σκόρερ:Γενηγιώργης (4’), Αθανασιάδης (36’, 90’), Τασουλίδης (78’), Ζοσιμίδης (84’), Παπαδόπουλος (87’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Κωτσούλας, Πατελάκης, Χατζηαϊβάζογλου, Ζαχαράκης, Τσαμπαλάκης, Τόλιας, Κουτκουδάκης, Γενηγιώργης, Τασουλίδης, Αθανασιάδης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Κουλλάκου (Κουτκουδάκης) 18’, Ζοσιμίδης (Γενηγιώργης) 67’, Παπαδόπουλος (Τόλιας) 69’, Γαλάνης (Τασουλίδης) 77’

Φίλιππος Ελεούσας:

Κοσκινάς, Κοραντής,Besimi, Aliu, Χούτας, Νουβάκης, Ιωακειμίδης, Μπινόπουλος, Τσιτσανάκης Γ., Παρασχάκης, Τσιτσανάκης Κ.

ΑΛΛΑΓΕΣ:Αβραμίδης (Ιωακειμίδης) 33’, Malo(Παρασχάκης) 40’, Πομάκης (Χούτας) 65’, Κεραμάρης (Μπινόπουλος) 69’