Την δεύτερη μόλις ήττα της στο πρωτάθλημα σημείωσε σήμερα η ομάδα μας κόντρα στον Α.Ο Καρδίας με σκορ 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να έχει την κατοχή και τις φάσεις όμως να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 23 βαθμούς και πλέον στην δεύτερη θέση.  

Στα του αγώνα, και λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου ο Καπαγιαννίδης, που στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας μας έδειξε ήδη τις δυνατότητες του, έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μερικά λεπτά μετά, στο 14’ ο Τσακιρίδης σημείωσε το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες και έδωσε προβάδισμα στην δική του για το 0-1. Σε μια ίσως από τις καλύτερες στιγμές του αγώνα, με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Σεΐζης βρήκε το δοκάρι του Αθανασίου ενώ στην ίδια φάση ο Μακρόπουλος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 53’, με τον Καράμπελα να απομακρύνει εγκαίρως. Καθ’ όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η πίεση των παικτών του Κώστα Κορμαρή ήταν φανερή και δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην ομάδα της Καρδίας, με το γκολ όμως να λείπει. Οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχθηκαν η μια την άλλη με τον Ντόκου στο 85’ να αστοχεί με το κεφάλι σε μια από τις καλύτερες στιγμές. Αποτέλεσμα αυτών, η ομάδα μας να μην καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσα και εν τέλει να ηττηθεί.

Δοκάρι:Σεΐζης (30’)

Σκόρερ:Τσακιρίδης (14’)

Α.Ε Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής):

Καράμπελας, Σεΐζης, Σαμπιασβίλι, Μπαλλίου, Πολυκάρπωφ, Κουλλάκου, Καπαγιαννίδης, Μακρόπουλος, Φιλιππίδης, Καρανδρέας, Ντόκου

Αλλαγές:Λάμι (Μακρόπουλος) 60’, Παπαχρυσάνθου (Σεΐζης) 70’, Θωμαΐδης (Πολυκάρπωφ) 83’

Α.Ο Καρδίας (Στέλιος Ζιώγας):

Αθανασίου, Μαυρομιχάλης, Κρίτσης, Κρημιανιώτης, Κίτσιος, Τουρσίδης, Εμμανουηλίδης, Χατζάκος, Τσακιρίδης, Αλτιντζής, Τσόνιας

Αλλαγές:Μποντόλας (Τσακιρίδης) 71’, Ζέρβας (Αλτιντζής) 87’, Κιουρτσίδης (Τσόνιας) 90’, Σιούτας (Εμμανουηλίδης) 90+5’

Διαιτησία:Φουστάνας/ Τυριακίδης/ Μπούρης