Δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν νικηφόρα οι Ελπίδες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις απέναντι στον Αία. Η ομάδα του Αίαντα κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο και τις Ελπίδες να πιέζουν για την ισοφάρριση που κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο. Μερικά λεπτά αργότερα, ο Αίας κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με την ομάδα μας να πιέζει χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στο δεύτερο γκολ, παραμένοντας έτσι το τελικό σκορ 2-1.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην ομάδα μας στο 6’ με τον Τσιμπέρη να δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Μόλις 1’ αργότερα σουτ του Αλημπαρούτη μπλοκάρει ο Κουγιουμτζίδης. Στο 15’ ο Κανίδης κατάφερε με το κεφάλι να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Αίαντα και να κάνει το 1-0. Στο 33’ ο Κεραμιδόπουλος προσπάθησε να επειλήσει με μια σέντρα σουτ από τα αριστερά που μπλόκαρε εγκαίρως ο Κουγιουμτζίδης. Οι Ελπίδες συνέχιζαν να πιέζουν στη περιοχή, ώσπου στο 38’ ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι υπέρ τους, με τον Χήτα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Κουγιουμτίδη να του αρνείται το γκολ.

Στην επανάληψη, ο Τσουκαλίδης στο 64’ προσπάθησε να απειλήσει με ένα αδύναμο σουτ να καταλήγει στα χέρια του Αναγνώστου. Στο 68’ ο Τσιμπέρης με προβολή κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Στο 74’ αποβλήθηκε ο Πασχαλίδης με κόκκινη κάρτα. Παρά την αριθμητική υπεροχή των Ελπίδων, στο 83’ ο Τσιτιρίδης έπειτα από σέντρα του Γιαννούδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι σημειώνοντας το 2-1. Στο 85’ ο Αϊδινίδης είχε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με ένα σουτ και την αντίπαλη άμυνα να απομακρύνει εγκαίρως και το 2-1 να αποτελεί το τελικό σκορ.

Αίας Ευόσμου (Χρήστος Αγαπητός) :

Κουγιουμτζίδης, Χιμετίδης, Αρκουτζίδης, Κανίδης, Σαχόλι, Τσουκαλίδης, Πασχαλίδης, Γαβρίδης, Παπατριανταφύλλου, Κιλιγκαρίδης, Λαζαρίδης

Αλλαγές :

Παπουνίδης, Γιανούδης, Τσιτιρίδης, Κυριακής

Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός) :

Αναγνώστου, Κεραμιδόπουλος, Κουντουρης. Ανδρεανίδης, Κυριακίδης, Κυρίτσης, Τσιμπέρης, Χήτας, Αλημπαρούτης, Τομπουλίσης, Δημητρακόπουλος

Αλλαγές :

Βαλαβάνης, Παπαζιάκας, Αϊδινίδης, Τσιλιγκίρης, Μανασίδης

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα :