Με σκορ 0-5 επιβλήθηκε η ομάδα μας του ουραγού Μελιτέα το μεσημέρι του Σαββάτου φτάνοντας έτσι στους 26 βαθμούς.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα ανήκε στον Ρενάτο Ντόκου που στο 10’ αστόχησε από καλή θέση. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ήρθε ο Πασχάλης Μπουλαλάς για να ανοίξει με ένα ωραίο σουτ το σκορ και να κάνει το 0-1. Η σημαντικότερη στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε μερικά λεπτά μετά στο 20’ με τον Μεντεσίδη να πιάνει μια κεφαλιά και τον Καράμπελα να σώζει με μια εξαιρετική επέμβαση. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Λάμι έβγαλε μια υποδειγματική κάθετη μπαλιά την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ρενάτο Ντόκου και έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 57’ ήταν σειρά του Σταύρου Καρανικόλα, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας. Το 0-4 προήλθε και πάλι από τον Μπουλαλά ο οποίος έγινε αποδέκτης της εξαιρετικής σέντρας του Μανώλη Λαφτσίδη στο 75’ ενώ 5’ αργότερα ήρθε ο Βασίλης Καλανίδης για να γράψει το τελικό 0-5.

Σκόρερ:Μπουλαλάς (11’, 75’), Ντόκου (39’), Καρανικόλας (57’), Καλανίδης Βασίλης (80’)

Μελιτέας:

Μαλιάτσος, Χατζηιωάννου, Βελημέζης, Κωνσταντίνου, Ντέρος, Μήτρακας, Μεντεσίδης, Τζήκας, Μπρέντας, Νίνκα, Σπανός

Αλλαγές:Μπίκιας (Νίνκα) 49’, Πιπιλίκας (Κωνσταντίνου) 86’

Α.Ε Ευόσμου (Ηλίας Ζωμένος):

Καράμπελας, Σαμπιασβίλι Λεβάν, Νικολαϊδης, Πολυκάρπωφ, Χατζηκυριακίδης, Καλανίδης Βασίλης, Ρενάτο Ντόκου, Λάμι, Μπατάλης, Μπουλαλάς, Καρανικόλας

Αλλαγές:Λαφτσίδης Μανώλης (Μπατάλης) 58’, Ζωμένος (Ντόκου) 61’, Καρράς (Καρανικόλας) 69’, Χατσικίδης (Λάμι) 76’

Διαιτησία:Φουστανάς/ Λεζάι/ Πάνου