Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα μας στη σημερινή φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Ιωνικό με τελικό σκορ 1-4. Το σκορ άνοιξε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός, με  την ομάδα μας να απαντάει άμεσα σημειώνοντας τέσσερα γκολ για να κάνουν το 1-4.

Στα του αγώνα, στο 14’ ο Καρανδρέας δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 18’ η ομάδα του Ιωνικού προσπάθησε να απειλήσει με ένα δυνατό σουτ που κατέληξε στα χέρια του Σταυρίδη. Στο 29’ και στο 34’ ο Λάμι επιχείρησε να σκοράρει με την μπάλα να περνάει άουτ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 44’ ο Πεκρής δοκίμασε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Τσοτουλίδη να του αρνείται το γκολ.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 47’ με ένα εύστοχο σουτ του Λάμε. Στο 55’ ένα κερδισμένο φάουλ εκτελεσμένο από τον Καπαγιαννίδη είχε αποδέκτη τον Δημόπουλο ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσοτουλίδη και έκανε το 1-1. Μόλις 3’ αργότερα ο Αποστολίδης με ένα σουτ από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 1-2. Στο 65’ και έπειτα από ασσίστ του Κουλάκου, ο Θωμαϊδης σούταρε για το 1-3. Στο 74’ ένα σουτ του Παχιού  μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ιωνικού. Στο 76’  σουτ του Αποστολίδη διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ιωνικός ( Εμιλιάνο Χαλιλάι ) :

Τσοτουλίδης, Αμπαζάι, Ασλανίδης, Κισκαμπάνης, Λαζαρίδης, Χατζηαντωνίου, Κατσαμακίδης, Κουσιόρας, Μίτσικας, Βογιατζής, Κολέτσι.

ΑΕ Ευόσμου ( Κώστας Κορμαρής ) :

Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες είχαν χρόνο συμμετοχής

Ακολουθούν φωτογραφίες από την σημερινή αναμέτρηση :