Τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας κατάφεραν να αποσπάσουν λίγη ώρα πριν οι Ελπίδες, επικρατώντας με σκορ 0-1 των Κανονιέρηδων. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που χώρισε τις δυο ομάδες ο Στέλιος Μυλωνάς στα τέλη του δευτέρου ημιχρόνου. Με το σημερινό τρίποντο, οι Ελπίδες πλέον φτάνουν τους 19 βαθμούς παραμένοντας αήττητες μέχρι στιγμής στον 2ο γύρο. Τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αλημπαρούτη και Ανδρονίδη στερήθηκε επιπλέον ο Δημήτρης Γαλανός, με τους παραπάνω να εκτίουν στον σημερινό αγώνα την ποινή τους.

Ένα ‘‘χλιαρό’’ πρώτο ημίχρονο και από τις δύο πλευρές, με τον ρυθμό και τις κλασσικές ευκαιρίες να λείπουν. Στο 17’ και στο 41’ με τον Τομπουλίδη και τον Βαλαβάνη αντίστοιχα, η ομάδα μας προσπάθησε να γίνει απειλητική όμως χωρίς αποτέλεσμα με το 0 να παραμένει.

Στην επανάληψη μόλις στο 51’ μια αρκετά καλή στιγμή για τις Ελπίδες, με τον Χήτα να μην εκμεταλλεύεται την σέντρα του Τομπουλίδη, στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Γιώτα. Μερικά λεπτά αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με την ομάδα των Κανονιέρηδων να μένει με 10 παίκτες καθώς ο Μπουκλής αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο φάουλ στον Κουντουρή. 73’ και οι τυπικά γηπεδούχοι επιχειρούν να απειλήσουν με τον Σταμπουλίδη όμως να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Λέσι. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα ώσπου στο 87’, λίγα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90’ της κανονικής διάρκειας ο Αλέξανδρος Κυριακίδης έστρωσε στον Στέλιο Μυλωνά ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιώτα για να γράψει το τελικό Κανονιέρηδες – Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου: 0-1.

Κόκκινη κάρταΜπουκλής (65’)

ΣκόρερΜυλωνάς (87’) 

Κανονιέρηδες (Φώτης Μούντας):

Γιώτας, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Παγώνης, Σαχπαζίδης, Ντίνας, Μπαντής, Μπουκλής, Χαριτίδης, Καρράς, Σταμπουλίδης

Αλλαγές: Ιωαννίδης (Μπαντής) 56’, Γεωρτζάκος (Καρράς) 70’, Τσοράϊ (Γεωρτζάκος) 87’

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός):

Λέσι, Κεραμιδόπουλος, Κουντουρής, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Δημητρακόπουλος, Βαλαβάνης, Μυλωνάς, Tatgionaj, Τομπουλίδης, Χήτας

Αλλαγές: Φελεκίδης (Κουντουρής) 85’, Νίτσα (Tatgionaj) 86’, Παπαζιάκας (Βαλαβάνης) 90’, Σμυρλίδης (Χήτας) 90+2’

ΔιαιτησίαΜπούτσικος/ Κορωνάς, Τσακιρόπουλος